Amazon Daily Quiz Answers for 28th April; Get A Chance To Win Rs 15,000

Amazon Daily Quiz Answers for 28th April

Amazon Daily Quiz Answers for 28th April; Get A Chance To Win Rs 15,000

Amazon Daily Quiz Answers for 28th April; you have a chance to win 15,000 rupees by answering all the questions correctly. Read on for details.

Amazon India is back with the daily Amazon Quiz, where users can answer questions and have a chance to win exciting prizes. The Amazon Daily Quiz Answers for 28th April is now available and the winner can win 15,000 rupees. Amazon quizzes focus on product trivia and give customers a chance to win exciting prizes. The prizes from these quizzes range from free products (including mobile phones and other devices) and gifts to Amazon Pay balance. Check out the Amazon Daily Quiz Answers for 28th April for the exciting prizes.

*You can also check: Govt Job Alert

Details of Today’s Amazon Quiz

  • Today’s Amazon Quiz Prize: Rs 15,000
  • Amazon Quiz Date: April 28th, 2021
  • Amazon Quiz Time: 8 am–12 pm
  • Winners List Declaration Date: To be announced

Today’s Amazon Quiz Answer – Prizes and Chances of winning

The odds of winning depend on the number of eligible entries that answer all the questions correctly. Eligible entries are the ones that satisfy the eligibility criteria outlined in the mobile app and follow the steps outlined in the ‘Details of the Contest and How to Enter’ section. Do not forget to tweet about your participation in the Amazon Quiz using #QuizTimeMorningsWithAmazon.

How to Play the Amazon Daily Quiz Answers for 28th April?

  • Step 1: This is an Amazon App only offer, so we suggest you download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store.
  • Step 2: Now open the Amazon Mobile App & Sign-in into your Amazon Account (Create an account if you do not have an existing Amazon account)
  • Step 3: How to go to the Amazon Quiz? Go to the homepage and scroll down in the Amazon app > Offers > click on Amazon Quiz 8 AM to 12 PM. Another way to go to the Amazon Quiz page is by clicking on the Menu > Programs and Features > FunZone
  • Step 4: Now just click the Amazon Quiz Banner & start the quiz by tapping the “Start” Button
  • Step 5: You have to answer the five questions correctly in the Daily Amazon Quiz in order to be eligible to win exciting prizes
  • Step 6: After answering all of today’s Amazon Quiz questions correctly, you will then be eligible for the Amazon Quiz winners’ lucky draw
  • Step 7: The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list declaration date

Amazon Daily Quiz Answers for 28th April

Q1: Kraigg Brathwaite, The New Test Captain Of West Indies Was Born In Which Caribbean Island?

  • Answer 1: Barbados

Q2: On April 6th, The UN Observes International Day Of ____ For Development And Peace. Fill In The Blanks

  • Answer 2: Sport

Q3: Eshan Naqvi, Plays The Role Of Which Badminton Player In The Movie ‘Saina’, Starring Parineeti Chopra?

  • Answer 3: Parupalli Kashyap

Q4: This Breed Of Dog Originated In Which Of These Places And Was Brought To England By Fishermen In About 1800?

  • Answer 4: Newfoundland

Q5: This Animal Is Seen On The Logo Of Which Of These Organisations?

  • Answer 5: WWF

Amazon Mobile App

 

Amazon Jackpot Wednesday Quiz Answers for 28th April; Chance to win exciting prizes

Amazon Jackpot Wednesday Quiz Answers for 28th April

Amazon Jackpot Wednesday Quiz Answers for 28th April; Chance to win exciting prizes

Amazon Jackpot Wednesday Quiz Answers for 28th April; have a chance to win exciting prizes by answering all the questions correctly. Keep reading.

Amazon India is back with the Amazon Jackpot Daily Wednesday Quiz, where users can answer questions and have a chance to win exciting prizes. The Amazon Jackpot Wednesday Quiz Answers for 28th April, is now available and the winner will be eligible to win exciting prizes. Amazon quizzes focus on product trivia and give customers a chance to win exciting prizes. The prizes from these quizzes range from free products (including mobile phones and other devices) and gifts to Amazon Pay balance. Check out the Amazon Jackpot Wednesday Quiz Answers for 28th April for the exciting prizes.

*You can also check: Govt Job Alert

Today’s Amazon Quiz Details

  • Today’s Amazon Quiz Prize: various
  • Amazon Quiz Date: April 28th, 2021
  • Amazon Quiz Time: 8 am–12 pm
  • Winners List Declaration Date: To be announced

Amazon Quiz Answers Today: Prizes and Chance of Winning

Odds of winning depend on the number of eligible entries that correctly answer all questions. Eligible entries are those that meet the eligibility criteria outlined in the Amazon mobile app and follow the steps outlined in the “Contest Details and How to Enter” section. Don’t forget to tweet about your participation in the Amazon Quiz using #QuizTimeMorningsWithAmazon.

How to Play the Amazon Jackpot Wednesday Quiz?

  • Step 1: This is an Amazon App only offer, so we suggest you download & install the Amazon Android or iOS app from Google Play Store or Apple’s App Store.
  • Step 2: Now open the Amazon Mobile App & Sign-in into your Amazon Account (Create an account if you do not have an existing Amazon account)
  • Step 3: How to go to the Amazon Quiz? Go to the homepage and scroll down in the Amazon app > Offers > click on Amazon Quiz 8 AM to 12 PM. Another way to go to the Amazon Quiz page is by clicking on the Menu > Programs and Features > FunZone
  • Step 4: Now just click the Amazon Quiz Banner & start the quiz by tapping the “Start” Button
  • Step 5: You have to answer the five questions correctly in the Daily Amazon Quiz in order to be eligible to win exciting prizes
  • Step 6: After answering all of today’s Amazon Quiz questions correctly, you will then be eligible for the Amazon Quiz winners’ lucky draw
  • Step 7: The Amazon Quiz lucky draw winners have announced on the winner’s list declaration date

Amazon Jackpot Wednesdays answers 

Which is the most populous city in the world?

  • Tokyo

Amazon Mobile App

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 27th April 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 27th April 2021

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 27th April 2021: Answer and Earn Exciting Rewards
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, April 27, 2021. Earn free vouchers and super coins by answering all five questions. Get the latest answers from the Flipkart quiz

Flipkart is back with Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 27th April 2021 where users can answer tons of questions to win exciting prizes. It focuses on a series of trivia questions that are primarily based on general knowledge. If you get all the correct answers, you win free vouchers and super coins, among other offers that can be used to buy on the platform. These prizes can be won every day, so you can regularly give them a chance to improve your chances of winning. The Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 27th April 2021 at 12:00 AM IST and will run until April 27 at 11:59 PM IST, which means you can still enter the contest.

*You can also check: Govt Job Alert

How to play the Flipkart Trivia Quiz?

To participate in the Flipkart Daily Quiz, you need to follow these simple steps:

  • Download the Flipkart app on your device
  • Launch the Flipkart app
  • Head over to the ‘Game Zone’ section and click on the ‘Daily Trivia Banner’

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers 27th April 2021

1. Which of these Teams have never been captained by an overseas player?

Answer : Chennai Super Kings

2. Fast bowler, Prasidha Krisha,who recently made his debut, plays for which team?

Answer : Kolkata Knight Riders

3. Who was the emerging player of the year in IPL 2009?

Answer : Rohit Sharma

4.Which of these matches was the 1st match to have a super over in IPL 2021

Answer : DC vs SRH

5.Who took 30 wickets to win a Purple cap in IPL 2020?

Answer : Kagiso Rabada

Flipkart Daily Quiz requirements and details

To participate in the Flipkart Quiz, you must fulfil the below requirements:

  • Participant must be at least 18 years of age
  • Must have a valid Flipkart account and must log in using the same account
  • The Flipkart daily quiz is only available on the mobile app and not through the web version of the platform
  • The contest will run every day
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems/Rewards section in the app.
  • Winners are announced within 15 days from the date of participation and the same can be viewed under the Gems/Rewards section in the app.